TESTIMONIALS

Viveca & Niko

"Otimme Valentinalta kokopäivän dokumentaarisen valokuvauksen. Tapasimme hyvissä ajoin ennen häitä ja kerroimme mitä toivoimme hääkuvaukselta. Valentinan kanssa oli helppo olla ja hän kuunteli toiveemme. Hääpäivänä jännitimme miten osaamme olla kuvattavana, mutta Valentina ohjasi ja neuvoi ja kuvattavana oli kiva olla. Kuvista tuli todella kauniita ja olemme niin tyytyväisiä, että päädyimme Valentinaan. Kaikki ovat kehuneet kuvia ja meille jäi ikuinen muisto häistä. Kiitos".

– Viveca & Niko

Venue: Maison Airisniemi, Satava

Viveca & Niko_potretti-102-10.jpg

Tuulia & Tomi

"Valitsimme Valentinan kuvaajaksemme sillä hänen visuaalinen jälki miellytti meitä heti. Ensitapaamisella tuli hyvä ja luottavainen fiilis siitä että hän ymmärsi sen mitä halusimme. Koronan takia suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan ja Valentina oli ihanan joustava ja ymmärtäväinen. Hääpäivästä tulikin hyvin erilainen kun olimme alkuun suunnitelleet ja myös kuvauspaikka vaihtui mutta kuvista tuli upeita. Koimme että potrettien kuvaaminen oli tärkeä yhteinen läsnäolon hetki ennen vihkimistä ja poisti jännitystä. Valentina ohjasi meitä hienosti ja hänen työskentelyssä oli varma ammattimainen ote. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Ainut mikä jäi harmittamaan on se että sään vuoksi emme voineet kuvata ulkona ja sisäpotreteista tuli hivenen virallisemman olosia kun olimme ajatelleet. Mutta tämä oli ihana kokemus joten ehkä kuvaamme ulkokuvia sitten kun pääsemme järjestämään hääjuhlan läheisille."

– Tuulia & Tomi

Venue: Brinkhallin kartano, Kakskerta

Tuulia & Tomi_16_05_2020-33.jpg

Aino & Tomi

"Tilasimme Valentinalta potrettikuvauksen loppukesän häihin. Tämä oli ensimmäinen pitkä kuvaus, jossa kumpikaan meistä oli ollut,
joten kuvattavana oleminen jännitti kumpaakin. Valentina onnistui luomaan kuvauksesta meille miellyttävän ja rennon hetken, johon oli helppo heittäytyä.
Hän oli etukäteen tutustunut lähiympäristöön ja suunnitellut meille kauneimmat kuvauspaikat.

Saimme runsaasti onnistuneita otoksia kuvagalleriaan. Kuvat ovat persoonallisia ja uniikkeja otoksia. Valentinan työssä näkyy valtava omistautuminen,
asiakkaan toiveiden huomioiminen sekä luovuus. Emme voisi olla tyytyväisempiä Valentinan potrettikuvaukseen ja kuvamuistoihimme!

– Aino & Tomi

Venue: Rosteri, Turku

Portrait locations: Turku

Aino & Tomi-40.jpg

Maija & Roope

"Valentina oli täydellinen kuvaaja täydelliseen päiväämme. Hän otti huomioon toiveemme ja antoi tilaa häähumulle – samalla kuvaten aivan mielettömän ihanasti!

Saimme vierailtamme paljon kiitosta kuvista. Muutamat jopa totesivat, että "missä välissä kuvaaja oikein tännekin ehti". Niin hienovaraisesti Valentina kuvasi."

– Maija & Roope

Venue: Liedon Vanhalinna

Portrait locations: Ruissalo

Maija & Roope_potretit-9.jpg

Minna & Teemu

"Valentina kuvasi meidän hääpäivän ja ihan alusta asti yhteydenpito oli erittäin sujuvaa. Tavattiin ennen varsinaista kuvauspäivää ja heti tuli rento ja luottavainen olo. Potrettikuvat jännittivät hieman, mutta Valentina osasi ammattitaitoisesti ohjata meitä ja hänen iloisuus ja varmat otteet rentouttivat nopeasti. Kuvista tuli täydellisiä ja Valentina sai hienosti taltioitua tunnelman kuviin. Olemme niin tyytyväisiä, että valittiin Valentina meidän kuvaajaksi!"

– Minna & Teemu

Venue: Ala-Lemun Kartano

Portrait locations: Ala-Lemun Kartano

Weddings.jpg

Valma & Aleksi

"Valentina photographed our wedding on New Year's Eve. Valentina made it so easy to be in front of the camera and it was super fun.
We didn't have to think of anything, Valentina planned everything professionaly before the wedding.

The communication was very easy with her and we felt that Valentina was exited to photograph our wedding.
Valentina was also very flexible and cool about changes during the day . Valentina worked really hard all day and adapted so easily to our guests.
She made our moments look as we were natural and happy. We are super happy with our collaboration with her and
with the feelings and the moments that she caught in the photos."

– V & A

"Valentina kuvasi häämme uutena vuotena ja hänen kuvattavanaan oli helppoa ja hauskaa olla.
Meidän ei tarvinnut itse huolehtia käytännön asioista, vaan Valentina suunnitteli kuvaustilanteet ammattimaisesti etukäteen.
Viestintä kävi helposti, ja saimme kokea, että Valentinaa innosti meidän häiden kuvaaminen.
Hän oli myös tosi joustava ja suhtautui rennosti hääpäivänä ilmaantuneisiin suunnitelman muutoksiin.
Häissä Valentina ahkeroi aamusta iltaan, sopeutui helposti osaksi juhlakansaa ja ikuisti meidät ja vieraamme luonnollisen ja
onnellisen näköisenä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja kuvien tunnelmalliseen lopputulokseen."
– V & A

Wedding dress: Pukuni

Hair: Bläki

Venue: Tullin Sauna

Portrait locations: Solo Sokos Hotel Torni, Tampere/Kerhräsaari/Tullin Sauna

Valma&Aleksi.jpg

Nanne & Ville

”Valentina kuvasi suuren päivämme ja olimme alusta asti erittäin tyytyväisiä. Kaikki sujui helposti ja Valentina kuunteli toiveitamme. Kaikki onnistui, mitä osasimme vain pyytää. Hän osasi tehdä itsestään huomaamattoman, vaikka oli kuvaamassa jokaisen tilanteen. Tulemme jatkossakin pyytämään Valentinaa kuvaamaan elämämme erityisiä hetkiä ”
– Nanne & Ville

Venue: Akatemiatalo, Turku

Nanne&Ville_potretit-153.jpg

Nea & Tuukka 

"We met Valentina before the wedding and she understood straight away what we were looking for in our wedding photos.

She told us what to expect from the day so we knew what was ahead of us.

Valentina is a very natural photographer and she made us feel comfortable and at ease before the camera.

Valentina threw herself fully in the moment and she saw a lot effort to get good photos of the wedding.

We love it that we can see her unique style in our pictures. 

After the wedding it was so lovely to get the photos and to relive the wedding through the pictures.

Thank you!"

– Nea & Tuukka

"Tapasimme Valentiinan kanssa ennen häitä ja tuntui, että hän sai heti kiinni siitä mitä halusimme ja hän kertoi ammattimaisesti päivän kulusta, joten tiesimme, mitä odottaa. Valentina oli luonteva valokuvaaja ja hänen kanssaan ei tarvinnut jännittää kuvattavana olemista. Valentina heittäytyy kuvausprojektiin täysillä ja huomasimme että hän näki paljon vaivaa saadakseen juhlasta onnistuneita otoksia. Valokuvissa näkyy myös hänen oma kädenjälkensä, josta pidämme. 

Oli ihanaa saada häiden jälkeen kuvat ensimmäistä kertaa katsottaviksi ja elää hääpäivän tunnelma uudestaan kuvien avulla!
Kiitos!"
– Nea & Tuukka

Venue: Vanha Suurtori, Turku

Nea & Tuukka_wedding_10.11.2018-559_2.jp