top of page

TESTIMONIALS

Emilia & Kalle

"Ystävämme suositteli Valentinaa. Ihastuimme Valentinan upeisiin kuviin Instagramin ja hänen nettisivujen kautta. Ensi tapaamisesta alkaen luottamus Valentinaan oli vahvaa. Hän otti ihanasti toiveemme huomioon, antaen samalla toiveidemme mukaisia ideoita. Hän osallistui kuvauspaikkojen ja -aikataulujen suunnitteluun. Valentina teki ennakkotyötä potrettien kuvauspaikkojen ja hääpaikan kuvauspaikkojen sekä auringonvalon suhteen. Valentina osaa hyödyntää upeasti valoa ja saimme erittäin kauniita kuvia. Valentina rauhoitti jo läsnäolollaan kuvaushetkiä ja sai meidät nauttimaan kuvauksista. Valentina ikuisti kuviin häidemme tunnelman ja hän oli erittäin luonteva osa häitämme. Hän kohtasi valoisasti ja lempeästi vieraamme. Kaikki yhteistyö oli sujuvaa. Kuvien saaminen vieraille ja meille oli vaivatonta. Kaiken kruunasi kaunis kotiin lähetetty suloinen laatikko kuvineen. 

KIITOS Valentina, että ikuistit näin kauniisti meille tärkeän päivän. Kuviesi kautta pääsemme palaamaan häihimme aina <3“

– Emilia & Kalle

Venue: Ruissalon Telakka
Wedding dress: Katri Niskanen Bridal

Flowers: voi Kukka! Flower Shop

Emilian_&_Kallen_potretit-227.jpg

Meri & Santeri

"Valentina valokuvasi hääpäivämme, ja hänen kanssaan oli iloista ja vaivatonta toimia. Otimme potretteja ennen vihkimistä ja kuvaushetkestä tuli ihana hengähdystauko, jolloin saimme keskittyä toisiimme ja katsella ulapalle. Tämä osoittaa Valentinan ammattitaitoa niin ohjaamiseen kuin päivän kulkuun liittyvän suunnittelun osalta. Sama taito ja luovuus näkyy juhlien dokumentaarisissa kuvissa. Vieraat kehuivat kovasti kuvaajaa sekä kuvia. Yllätyimme jälkeenpäin, miten hän sai taltioitua niin monia pieniäkin mutta merkityksellisiä hetkiä; kuvat ovat yhtä aikaa persoonallisia ja ajattomia.

Hääjuhlalla on rajallinen kesto, mutta päivä elää pitkään. Etenkin, kun se ikuistettiin niin kauniilla ja taidokkaalla tavalla kuten Valentina teki. Lämpimät kiitokset ja suositukset! “

– Meri & Santeri

Venue: Ruissalon Kansanpuiston Juhlasali
Wedding dress: Morsiuspuvut sydänkäpy

Flowers: FLÖR  Kukka ja puutarha

Weddings_2022

Maija & Henry

"Parempaa alkua häillemme ei olisi voinut olla kuin rauhallinen, rento ja lämmin kuvaustuokio Valentinan kanssa. Hän ymmärsi, minkälaisia kuvia toivoimme päivästämme jäävän muistoon. Vaikka meillä ei ollut koskaan aikaisemmin ollut kokemusta valokuvattavana olemisesta yhdessä, Valentina osasi luoda juuri oikean tunnelman kuvaukseen ja ikuistaa sen meille. Tuntui, että pystyimme valokuvauksen aikana rentoutumaan ja nauttimaan toisistamme, mikä oli tärkeää jännittävänä päivänä. Hääpäivänä voi mieli herkästi olla toisaalla, mutta Valentinan kuvauksen aikana pääsimme laskeutumaan hyvin tunnelmaan ja muistamaan, minkä takia päivää vietämme.".

– Maija & Henry

Portrait location: Maarian pappila ja talli

Maija&Henry_31072021-55 (1).jpg

Nanne & Ville

”Valentina kuvasi suuren päivämme ja olimme alusta asti erittäin tyytyväisiä. Kaikki sujui helposti ja Valentina kuunteli toiveitamme. Kaikki onnistui, mitä osasimme vain pyytää. Hän osasi tehdä itsestään huomaamattoman, vaikka oli kuvaamassa jokaisen tilanteen. Tulemme jatkossakin pyytämään Valentinaa kuvaamaan elämämme erityisiä hetkiä ”
– Nanne & Ville

Venue: Akatemiatalo, Turku

Weddings

Nea & Tuukka 

"We met Valentina before the wedding and she understood straight away what we were looking for in our wedding photos.

She told us what to expect from the day so we knew what was ahead of us.

Valentina is a very natural photographer and she made us feel comfortable and at ease before the camera.

Valentina threw herself fully in the moment and she saw a lot effort to get good photos of the wedding.

We love it that we can see her unique style in our pictures. 

After the wedding it was so lovely to get the photos and to relive the wedding through the pictures.

Thank you!"

– Nea & Tuukka

"Tapasimme Valentiinan kanssa ennen häitä ja tuntui, että hän sai heti kiinni siitä mitä halusimme ja hän kertoi ammattimaisesti päivän kulusta, joten tiesimme, mitä odottaa. Valentina oli luonteva valokuvaaja ja hänen kanssaan ei tarvinnut jännittää kuvattavana olemista. Valentina heittäytyy kuvausprojektiin täysillä ja huomasimme että hän näki paljon vaivaa saadakseen juhlasta onnistuneita otoksia. Valokuvissa näkyy myös hänen oma kädenjälkensä, josta pidämme. 

Oli ihanaa saada häiden jälkeen kuvat ensimmäistä kertaa katsottaviksi ja elää hääpäivän tunnelma uudestaan kuvien avulla!
Kiitos!"
– Nea & Tuukka

Venue: Vanha Suurtori, Turku

Weddings

Jutta & Mika

"Hääkuvaajia kartoitettaessa ihastuimme Valentinan kuvien tyyliin ja niistä välittyvään tunnelmaan. Kun tapasimme Valentinan ensimmästä kertaa, tuli heti tunne että valintamme oli oikea ja voisimme luottaa häneen täysin, ja me hääparina voisimme keskittyä itse päivään. Hääpäivän kuvat olivat upeita, monipuolisia ja toiveemme oli otettu niissä huomioon. Isot kokonaisuudet ja pienet yksityiskohdat näkyivät kuvissa paremmin kuin osasimme toivoa. Valentina ohjeisti meitä kuvattavia luontevasti ja teki olostamme rennon kameran edessä. Ihan kuin olisimme tunteneet Valentinan jo pidemmän aikaa! Saimme täydellisestä päivästämme täydelliset kuvat! 

– Jutta & Mika

Venue: Ala-Lemun Kartano

Flowers: Kukkamaa.fi

Weddings.jpg

Maria & Jarkko

”Aloitimme Valentinan kanssa suunnittelemaan päiväämme jo hyvissä ajoin. Kaikki sujui heti niin luontevasti ja helposti. Valentina osasi kysellä meiltä jo alkuun asioita niin, että tunsimme päivämme olevan myös hänelle tärkeä! Hän kävi etukäteen tutustumassa kuvauspaikkoihin ja löysi loistavasti kivoja paikkoja. Valentinan kuvattavana oli helppo olla ja olipa ihana huomata hänenkin nauttivan kuvaamisesta. Hän keksi myös kivoja extra- juttuja, joilla saimme kyllä niin hienoja kuvia! Ja potrettikuvat sekä muut päivän kuvat ovat huikeita! Se miten Valentina sai juhlapaikallakin ikuistettua sellaisia tilanteita ja kuvakulmia mitä itse ei keksisi, on hienoa! Iso kiitos Valentinalle, että olit osa päiväämme!”

– Maria & Jarkko

Venue: Nousiaisten Vanha Asema
Catering: Helmikallio Catering
Wedding dress: Hääpukuliike Unelma

Flowers: Kukkamaa.fi

Weddings_2022

Viveca & Niko

"Otimme Valentinalta kokopäivän dokumentaarisen valokuvauksen. Tapasimme hyvissä ajoin ennen häitä ja kerroimme mitä toivoimme hääkuvaukselta. Valentinan kanssa oli helppo olla ja hän kuunteli toiveemme. Hääpäivänä jännitimme miten osaamme olla kuvattavana, mutta Valentina ohjasi ja neuvoi ja kuvattavana oli kiva olla. Kuvista tuli todella kauniita ja olemme niin tyytyväisiä, että päädyimme Valentinaan. Kaikki ovat kehuneet kuvia ja meille jäi ikuinen muisto häistä. Kiitos".

– Viveca & Niko

Venue: Maison Airisniemi, Satava

Weddings

Tuulia & Tomi

"Valitsimme Valentinan kuvaajaksemme sillä hänen visuaalinen jälki miellytti meitä heti. Ensitapaamisella tuli hyvä ja luottavainen fiilis siitä että hän ymmärsi sen mitä halusimme. Koronan takia suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan ja Valentina oli ihanan joustava ja ymmärtäväinen. Hääpäivästä tulikin hyvin erilainen kun olimme alkuun suunnitelleet ja myös kuvauspaikka vaihtui mutta kuvista tuli upeita. Koimme että potrettien kuvaaminen oli tärkeä yhteinen läsnäolon hetki ennen vihkimistä ja poisti jännitystä. Valentina ohjasi meitä hienosti ja hänen työskentelyssä oli varma ammattimainen ote. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Ainut mikä jäi harmittamaan on se että sään vuoksi emme voineet kuvata ulkona ja sisäpotreteista tuli hivenen virallisemman olosia kun olimme ajatelleet. Mutta tämä oli ihana kokemus joten ehkä kuvaamme ulkokuvia sitten kun pääsemme järjestämään hääjuhlan läheisille."

– Tuulia & Tomi

Venue: Brinkhallin kartano, Kakskerta

Weddings

Aino & Tomi

"Tilasimme Valentinalta potrettikuvauksen loppukesän häihin. Tämä oli ensimmäinen pitkä kuvaus, jossa kumpikaan meistä oli ollut,
joten kuvattavana oleminen jännitti kumpaakin. Valentina onnistui luomaan kuvauksesta meille miellyttävän ja rennon hetken, johon oli helppo heittäytyä.
Hän oli etukäteen tutustunut lähiympäristöön ja suunnitellut meille kauneimmat kuvauspaikat.

Saimme runsaasti onnistuneita otoksia kuvagalleriaan. Kuvat ovat persoonallisia ja uniikkeja otoksia. Valentinan työssä näkyy valtava omistautuminen,
asiakkaan toiveiden huomioiminen sekä luovuus. Emme voisi olla tyytyväisempiä Valentinan potrettikuvaukseen ja kuvamuistoihimme!

– Aino & Tomi

Venue: Rosteri, Turku

Portrait locations: Turku

Weddings

Milja & Jesse

"Valentina oli kuvaamassa vihkitilaisuuttamme Turun Tuomiokirkossa sekä hääjuhlaamme ihanassa ravintola Gräddassa. Tapasimme ennen hääpäivää kerran etänä ja kerran kasvotusten. Valentinasta jäi heti lämmin ja inspiroitunut kuva ja hän aidosti kuunteli toiveitamme. Kuvista tuli paljon parempia kuin olisimme voineet kuvitella. Joukossa oli paljon tilannekuvia ja juhlien tunnelma välittyi niistä loistavasti. Niitä onkin kiva seuraavat vuosikymmenet fiilistellä! Valentina oli suunnitellut päivän kulun sujuvaksi ja meille oli koko ajan selvää miten päivä kuvausten osalta etenee. Myös kuvauspaikat potreteille olivat huolellisesti suunniteltuja ja löysimme monia kivoja spotteja. Olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja kuvia oli todella paljon! Voimme lämpimästi suositella Valentinaa kaikille :)

– Milja & Jesse

Venue: Grädda
Wedding dress: Ateljé Katariina

Flowers: Kukkakauppa Piia Jaala

Weddings_2022

Miska & Henrik

”Olemme ikionnellisia, että valitsimme juuri Valentinan ikuistamaan päiväämme. Koronapandemian takia jouduimme siirtämään hääpäivää kaksi kertaa, ja siirrot onnistuivat Valentinan kanssa erittäin joustavasti, ja hän oli erittäin ymmärtäväinen tilanteen suhteen, vaikka tilanne ei varmasti hänellekään ollut helppo. Valentina teki hyvät valmistelut päivää varten etukäteen, ja antoi myös meille kullanarvoisia vinkkejä päivän toteutukseen. Kun hääpäivään vihdoin päästiin, Valentina onnistui taltioimaan jokaisen arvokkaan hetken päivästämme ikimuistoisella tavalla ja hoiti työnsä myös erittäin huomaamattomasti. Tarvitsimme ohjausta potrettikuvauksissa paljon, ja ohjaamisemme luonnistui häneltä erittäin hyvin. Valentina työskenteli koko päivän ammattitaidolla, eikä hätkähtänyt tilanteiden äkillisistäkään muutoksista. Kaiken tämän lisäksi Valentina on ihana persoona, jonka kanssa oli helppoa ja mutkatonta työskennellä. Lämpimästi suosittelemme häntä kuvaajaksenne!”

– Miska & Henrik

Venue: Piazza 
 

Weddings_2022

Maija & Roope

"Valentina oli täydellinen kuvaaja täydelliseen päiväämme. Hän otti huomioon toiveemme ja antoi tilaa häähumulle – samalla kuvaten aivan mielettömän ihanasti!

Saimme vierailtamme paljon kiitosta kuvista. Muutamat jopa totesivat, että "missä välissä kuvaaja oikein tännekin ehti". Niin hienovaraisesti Valentina kuvasi."

– Maija & Roope

Venue: Liedon Vanhalinna

Portrait locations: Ruissalo

Weddings

Minna & Teemu

"Valentina kuvasi meidän hääpäivän ja ihan alusta asti yhteydenpito oli erittäin sujuvaa. Tavattiin ennen varsinaista kuvauspäivää ja heti tuli rento ja luottavainen olo. Potrettikuvat jännittivät hieman, mutta Valentina osasi ammattitaitoisesti ohjata meitä ja hänen iloisuus ja varmat otteet rentouttivat nopeasti. Kuvista tuli täydellisiä ja Valentina sai hienosti taltioitua tunnelman kuviin. Olemme niin tyytyväisiä, että valittiin Valentina meidän kuvaajaksi!"

– Minna & Teemu

Venue: Ala-Lemun Kartano

Portrait locations: Ala-Lemun Kartano

Weddings.jpg

Valma & Aleksi

"Valentina photographed our wedding on New Year's Eve. Valentina made it so easy to be in front of the camera and it was super fun.
We didn't have to think of anything, Valentina planned everything professionaly before the wedding.

The communication was very easy with her and we felt that Valentina was exited to photograph our wedding.
Valentina was also very flexible and cool about changes during the day . Valentina worked really hard all day and adapted so easily to our guests.
She made our moments look as we were natural and happy. We are super happy with our collaboration with her and
with the feelings and the moments that she caught in the photos."

– V & A

"Valentina kuvasi häämme uutena vuotena ja hänen kuvattavanaan oli helppoa ja hauskaa olla.
Meidän ei tarvinnut itse huolehtia käytännön asioista, vaan Valentina suunnitteli kuvaustilanteet ammattimaisesti etukäteen.
Viestintä kävi helposti, ja saimme kokea, että Valentinaa innosti meidän häiden kuvaaminen.
Hän oli myös tosi joustava ja suhtautui rennosti hääpäivänä ilmaantuneisiin suunnitelman muutoksiin.
Häissä Valentina ahkeroi aamusta iltaan, sopeutui helposti osaksi juhlakansaa ja ikuisti meidät ja vieraamme luonnollisen ja
onnellisen näköisenä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja kuvien tunnelmalliseen lopputulokseen."
– V & A

Wedding dress: Pukuni

Hair: Bläki

Venue: Tullin Sauna

Portrait locations: Solo Sokos Hotel Torni, Tampere/Kerhräsaari/Tullin Sauna

Weddings
bottom of page